TEAM I AM Social

Meet the team!

Anne-Monique

• • •

Toen ik met I AM Social begon zei ik altijd dat ik alles alleen wilde blijven doen, ik had niet de intentie om 'groot' te worden. Maar omdat mijn werk in abonnementsvorm is zou er natuurlijk wel een moment komen waarop ik aan de max zou zitten. Wat ik dan zou doen? Ach, dat duurde nog zo lang, dat zag ik dan wel weer! 💁🏻‍♀️

Maar dat moment kwam eerder dan ik had verwacht. Eind 2019 maakte I AM Social een groeispurt en moest ik toch echt gaan bedenken "wat nu?". Er waren 3 mogelijkheden: nee verkopen aan nieuwe opdrachtgevers, teveel uren in een week gaan maken of werk gaan uitbesteden. Ik was er al snel over uit dat die eerste 2 eigenlijk geen optie waren, dus bleef nummer 3 over.

Aan dat idee moest ik eerst wel echt even wennen. Maar met inmiddels 20 opdrachtgevers (and counting) was het de hoogste tijd om stappen te maken! En dus ontstond Team I AM Social. Ik ben superblij met de hulp die ik van Joëlle, Nicole en Nikki krijg. Het geeft me rust in m'n hoofd, ik kan me focussen op de klanten, heb weer ruimte voor nieuwe opdrachten en kan op deze manier de kwaliteit die ik zo belangrijk vind blijven waarborgen. Scroll verder om deze leuke ladies een beetje te leren kennen! ⬇️

Meer info over wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe vind je op de pagina Over Mij!

Joëlle

• • •

Informatie volgt


Nicole

• • •

Het gezicht achter Secretary at Sea ben ik, Nicole Schouten – de Senerpont Domis, gelukkig getrouwd met Ronald en moeder van twee prachtige, lieve dochters.

Na jarenlange ervaring in diverse leuke functies en een korte periode thuis, had ik heel veel zin om het werk weer op te pakken. Dus besloot ik de handen uit de mouwen te steken en me in te schrijven als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel!

De ene klant vindt het prettig als ik fysiek in het bedrijf aanwezig ben, de andere klant kan ik van huis uit ondersteunen, zoals in dit geval geldt voor I AM Social. Ik ondersteun Anne-Monique voornamelijk met administratieve werkzaamheden. Voor haar scheelt dat een hoop tijd en ik vind het juist leuk om mee bezig te zijn!

Op deze manier werken is heel goed te combineren met mijn privé-leven: een man, die erg druk en veel van huis is en een thuiswonende, studerende dochter. Daarnaast geniet ik ervan om in mijn vrije tijd lekker te wandelen met onze Labrador, Fay.

Mocht jij ook ondersteuning wensen op het gebied van office management, secretariële en/of administratieve werkzaamheden, stuur dan even een mailtje naar n.schouten@schouteninfo.nl. We kunnen dan een afspraak maken en onder het genot van een kop koffie bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

Nikki

• • •

Zijn je social media kanalen up-to-date? En nog belangrijker, straal je uit wat je uit wil stralen? Dan kunnen mooie beelden van je zaak en gerechten natuurlijk niet uitblijven. En Hey! Daar kom ik dan in beeld, gelukkig niet letterlijk, want ik sta echt liever achter de camera.

Ik ben Nikki Ruyssenaars, en help (horeca)ondernemers bij het vastleggen van de unieke beleving in hun zaak. Waarom ik me richt op de horeca? Dat is niet lastig, ik ben gek op eten en drinken! Maar dat is niet de enige reden.. Als vriendin van een horecaondernemer weet ik als geen ander dat het belangrijk is om de sfeer goed over te brengen én onderscheid maken in de online wereld.

Wat nog fijner is aan de combinatie tussen Anne-Monique en mij is dat het jou als ondernemer totaal ontzorgt! Je hoeft niet meer te denken aan het maken en afleveren van foto’s en de kwaliteit hiervan. En Anne-Monique heeft via mij een hoop beeldmateriaal waarmee ze alle social mediakanalen kan vullen! Win-win!

Wil je meer weten over mij, mijn portfolio bekijken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga dan naar www.nikkiruyssenaars.com.

Contact opnemen

• • •

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op.