I AM Social Referenties

I AM Social Referenties

Referenties

• • •

Zoet of Zout


Voor Zoet of Zout beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography.

Hemels Wormerveer


Voor Hemels Wormerveer beheer ik het Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Sanne van der Putten.

De Helpende Hand


Voor De Helpende Hand beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door hen zelf en door Nikki Ruyssenaars Photography.

Havana Beachclub


Voor Havana beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De foto's worden verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography.

Strand Ruig


Voor Strand Ruig beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De foto's worden door hen zelf bij mij aangeleverd.

Strandpaviljoen De Haven van Renesse


Voor De Haven van Renesse beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography en door hen zelf.

Restaurant De Wig


Voor Restaurant De Wig beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography.

The Italian Cuisine


Voor The Italian Cuisine beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography.

PINTX Bar & Kitchen


Voor PINTX beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography.

Brasserie Eb & Vloed


Voor Eb & Vloed beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars en af en toe door hen zelf.

Buitenplaats Sprielderbosch


Voor Buitenplaats Sprielderbosch beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De foto's worden door hen zelf bij mij aangeleverd.

Café Sam Sam

Voor Café Sam Sam beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Tess Fluit.

BHVK Leisure


Voor BHVK Leisure beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De foto's worden door hen zelf bij mij aangeleverd.

Brasserie FINE Veere


Voor Brasserie FINE beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De foto's worden door hen zelf bij mij aangeleverd.

Zeezicht Breda

Voor Zeezicht Breda beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Tess Fluit.

Foodcourt 42

Voor Foodcourt 42 beheer ik zowel het Facebook- als Instagram account. De fotografie wordt verzorgd door Nikki Ruyssenaars Photography en af en toe door hen zelf.
 

Referenties

• • •

Zoet of Zout


Hemels Wormerveer


De Helpende Hand


Havana Beachclub


Strand Ruig


Strandpaviljoen De Haven van Renesse


Restaurant De Wig


The Italian Cuisine


PINTX Bar & Kitchen


Brasserie Eb & Vloed


Buitenplaats Sprielderbosch


Café Sam Sam


BHVK Leisure


Brasserie FINE Veere


Zeezicht Breda


Foodcourt 42


 

Reviews

• • •

 • Natasja Biemond
  "Dat kan ik prima zelf” dacht ik over de social media van Buitenplaats Sprielderbosch. Toch gaat dat in de praktijk anders, zeker als je meerdere woningprojecten onder je hoede hebt. Af en toe iets posten is niet zo moeilijk, maar het creëren van een verhaallijn en het neerzetten van een bepaalde stijl is waar de tijd in gaat zitten. En dan heb ik het nog niet over de juiste hashtags op Instagram, het volgen van de juiste partijen, interactie houden met je volgers, het verstandig vooruitplannen én het plaatsen op populaire tijdstippen, waardoor het complete plaatje gewoon heel goed ‘klopt’. Dat alles is precies wat Anne-Monique voor ons doet. Toen ik zag hoe zij dit voor Hotel Mondragon oppakt, was ik snel verkocht. Ook wij zijn er ontzettend blij mee!
  Natasja Biemond
  Communicatieadviseur Buitenplaats Sprielderbosch
 • Anne-Monique verzorgt onze social media content altijd prima. Ze denkt goed mee over creatieve content mogelijkheden, ziet kansen liggen en gebruikt haar kennis om social media kanalen te optimaliseren. I AM Social neemt ons veel werk uit handen en draagt precies de boodschap uit die wij onze volgers en gasten willen meegeven. Anne-Monique weet de vakantiesfeer zowel tekstueel als visueel goed over te brengen! Wij van Team BHVK Leisure zijn daarom super tevreden!
  Team BHVK Leisure
  BHVK Leisure
 • Na een periode van zelf de social media kanalen beheren was ik er klaar mee! Ik kwam op een punt dat het me tegen begon te staan, het teksten verzinnen spuugzat was, de continuïteit was eruit en het nam ontzettend veel tijd in beslag. Gelukkig kende ik Anne-Monique als ex-collega, dus dat wij op een lijn zaten dat wist ik wel! Dus even een SOS-appje en een paar dagen later was ik alle social media stress kwijt! Het is een godsgeschenk om te weten dat ze alles regelt en ik alles los kan laten! Ze is onwijs flexibel en denkt vooral mee in hoe we onze horeca zaken op social media gebied het beste op de kaart kunnen zetten. De tip van de eeuw? Geef je beheer uit handen bij dit social media wonder en doe met die vrije tijd leukere dingen! Bedank me hier later maar voor! ;-)
  Nikki Ruyssenaars
  The Italian Cuisine / Restaurant De Wig / Pintx
 • Wat een verrassende, duidelijke, heldere workshop! Ook al was ik al redelijk actief op Instagram. Wat ik erg prettig vond is dat je heel praktisch aan de slag gaat, dus je ziet gelijk echt wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Fijne balans tussen theorie en praktijk! Daarbij is Anne-Monique een heel fijn persoon om voor de groep te hebben. Aanrader dus!
  Jaimy van Beveren
  Ciré Plastery / Stucadoorsbedrijf Hilbra
 • Was echt super. Weer heel veel wijzer. Ik ga er lekker mee aan de slag en als ik het even niet meer weet of tegen nieuwe problemen aanloop dan mag je weer een uurtje uitleg komen geven hoor Anne-Monique. Bedankt voor je hulp tijdens het Social Spreekuur!
  Christel van Sluis
  Eigenaresse Bij Sluis
 • Onlangs heb ik de workshop Instagram bij I AM Social gevolgd. Ik heb ervoor gekozen om de workshop 1-op-1 bij Anne-Monique te volgen. Ik heb enorm veel van haar geleerd, ze kan duidelijk uitleggen. Ook als je helemaal niet zo bekend bent met social media is het goed te volgen. Wat ik vooral erg leuk eraan vind is dat Anne-Monique echt meedenkt. Ze had zich ook in ons bedrijf verdiept. Gaf goede adviezen en tips. Ook de ‘nazorg’ wordt niet vergeten. Nog even een motiverend berichtje een tijdje na de workshop. Dat is super!
  Sylvia Zenden
  Webshop eigenaresse
 • Priscilla Klink
  In een groep van 8 deelnemers was er voldoende aandacht voor iedereen. De workshop was informeel en super goed verzorgd. Het heeft mij handige tips en inspiratie gebracht. Precies waar ik naar op zoek was! Anne-Monique heeft echt verstand van haar vak. Heel erg bedankt!
  Priscilla Klink
  Eigenaresse Brasserie De Kaoie
 • Ik heb de workshop van Anne-Monique gevolgd, omdat ik door de bomen het bos niet meer zag met betrekking tot Social Media Marketing. Anne-Monique legt stap voor stap uit wat je kunt doen, en ook hoe je dit doet op Instagram. Ik heb haar hele workshop uitgewerkt en ben er nu mee aan de slag gegaan. Wat mij voorál duidelijk werd is dat ik, met alles wat ik geleerd heb, het gewoon moet DOEN. En warempel: ik ga het steeds leuker vinden! Dus ik zeg: DOEN die workshop!!
  Anita Staps
  Personal Coach, Herbalife
 • Zo groen als dat ik was begon ik aan de Instagram workshop van Anne-Monique. Dit was een top middag! Ik ben ontzettend blij met wat ik heb geleerd. In een paar uur tijd zeer nuttige informatie ontvangen. Heel duidelijk, Anne-Monique praat fijn :-), leuke sfeer, kortom: goed verzorgd pakket om de basis van Instagram te leren ontdekken. Ik ben sindsdien enthousiast geraakt om Instagram dagelijks te gebruiken voor onze B&B! Wanneer er een vervolgcursus komt ben ik er sowieso bij! :-)
  Linda Meijers
  Eigenaresse B&B Sere
 • Begin 2019 heeft “Mondragon” contact opgenomen met Anne-Monique. Gevonden via Facebook. Wat een leuke eerste ontmoeting was dat! Leuk, spontaan helder en duidelijk op alle fronten. Anne-Monique geeft duidelijk weer wat ze voor een horecabedrijf kan betekenen op het gebied van social media.

  We weten allemaal hoe belangrijk dit tegenwoordig is, maar ook snel dit bij horecabedrijven op een laag pitje gezet wordt. Tijdgebrek speelt hier dan zeker een rol in. Mondragon beseft dat de sociale media kanalen van groot belang zijn bij de ontwikkeling en start van een nieuw bedrijf en daarom hebben we de hulp en expertise ingeschakeld van I AM Social.

  En daar zijn we heel blij mee! Anne-Monique helpt en denkt met ons mee als het gaat om het schrijven van content, het posten van de juiste foto’s op Insta en Facebook en doet dit met regelmaat. Dus aarzel niet om contact te leggen met Anne-Monique als jij ook je horecabedrijf actief en met regelmaat wilt presenteren op social media! Wij zijn super tevreden! Dank!
  Nanda Willemse
  Hotelmanager, Hotel Mondragon
 • Wij als startende ondernemers hebben veel aan ons hoofd en als er dingen uit handen genomen kunnen worden is dat onwijs fijn. Anne-Monique doet dit voor ons: alles rondom social media, het maken en aanpassen van onze menukaarten het regelen van promotiemateriaal, niks is te gek voor haar. Ze denkt met je mee, is erg flexibel en past zich goed aan aan onze stijl. Onze samenwerking betekent er veel voor ons, ze houdt ons wakker en speelt in op onze wensen.
  Victor & Jenny
  Restaurant - Bar Viejee's
 • Oké, dan is het zover. Je bent voor jezelf begonnen op het strand. Een mooie strandtent, een vrolijke groep medewerkers. Strand Ruig moet gaan draaien! Via social media wil je een breder publiek aanspreken. Hmm dat is niet zo mijn ding... Welke hashtags gebruik je, letten op taalgebruik, wat is een pakkende tekst... Gelukkig ben ik via via bij Anne-Monique terecht gekomen.. We hadden gelijk een fijne klik. Ik hoef me geen zorgen te maken, zij pakt alles heel snel op. Inmiddels is er een superfijne samenwerking ontstaan. #geluksvogels
  Freek de Feijter
  Strand Ruig

Reviews

• • •

 • Natasja Biemond
  "Dat kan ik prima zelf” dacht ik over de social media van Buitenplaats Sprielderbosch. Toch gaat dat in de praktijk anders, zeker als je meerdere woningprojecten onder je hoede hebt. Af en toe iets posten is niet zo moeilijk, maar het creëren van een verhaallijn en het neerzetten van een bepaalde stijl is waar de tijd in gaat zitten. En dan heb ik het nog niet over de juiste hashtags op Instagram, het volgen van de juiste partijen, interactie houden met je volgers, het verstandig vooruitplannen én het plaatsen op populaire tijdstippen, waardoor het complete plaatje gewoon heel goed ‘klopt’. Dat alles is precies wat Anne-Monique voor ons doet. Toen ik zag hoe zij dit voor Hotel Mondragon oppakt, was ik snel verkocht. Ook wij zijn er ontzettend blij mee!
  Natasja Biemond
  Communicatieadviseur Buitenplaats Sprielderbosch
 • Anne-Monique verzorgt onze social media content altijd prima. Ze denkt goed mee over creatieve content mogelijkheden, ziet kansen liggen en gebruikt haar kennis om social media kanalen te optimaliseren. I AM Social neemt ons veel werk uit handen en draagt precies de boodschap uit die wij onze volgers en gasten willen meegeven. Anne-Monique weet de vakantiesfeer zowel tekstueel als visueel goed over te brengen! Wij van Team BHVK Leisure zijn daarom super tevreden!
  Team BHVK Leisure
  BHVK Leisure
 • Na een periode van zelf de social media kanalen beheren was ik er klaar mee! Ik kwam op een punt dat het me tegen begon te staan, het teksten verzinnen spuugzat was, de continuïteit was eruit en het nam ontzettend veel tijd in beslag. Gelukkig kende ik Anne-Monique als ex-collega, dus dat wij op een lijn zaten dat wist ik wel! Dus even een SOS-appje en een paar dagen later was ik alle social media stress kwijt! Het is een godsgeschenk om te weten dat ze alles regelt en ik alles los kan laten! Ze is onwijs flexibel en denkt vooral mee in hoe we onze horeca zaken op social media gebied het beste op de kaart kunnen zetten. De tip van de eeuw? Geef je beheer uit handen bij dit social media wonder en doe met die vrije tijd leukere dingen! Bedank me hier later maar voor! ;-)
  Nikki Ruyssenaars
  The Italian Cuisine / Restaurant De Wig / Pintx
 • Wat een verrassende, duidelijke, heldere workshop! Ook al was ik al redelijk actief op Instagram. Wat ik erg prettig vond is dat je heel praktisch aan de slag gaat, dus je ziet gelijk echt wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Fijne balans tussen theorie en praktijk! Daarbij is Anne-Monique een heel fijn persoon om voor de groep te hebben. Aanrader dus!
  Jaimy van Beveren
  Ciré Plastery / Stucadoorsbedrijf Hilbra
 • Was echt super. Weer heel veel wijzer. Ik ga er lekker mee aan de slag en als ik het even niet meer weet of tegen nieuwe problemen aanloop dan mag je weer een uurtje uitleg komen geven hoor Anne-Monique. Bedankt voor je hulp tijdens het Social Spreekuur!
  Christel van Sluis
  Eigenaresse Bij Sluis
 • Onlangs heb ik de workshop Instagram bij I AM Social gevolgd. Ik heb ervoor gekozen om de workshop 1-op-1 bij Anne-Monique te volgen. Ik heb enorm veel van haar geleerd, ze kan duidelijk uitleggen. Ook als je helemaal niet zo bekend bent met social media is het goed te volgen. Wat ik vooral erg leuk eraan vind is dat Anne-Monique echt meedenkt. Ze had zich ook in ons bedrijf verdiept. Gaf goede adviezen en tips. Ook de ‘nazorg’ wordt niet vergeten. Nog even een motiverend berichtje een tijdje na de workshop. Dat is super!
  Sylvia Zenden
  Webshop eigenaresse
 • Priscilla Klink
  In een groep van 8 deelnemers was er voldoende aandacht voor iedereen. De workshop was informeel en super goed verzorgd. Het heeft mij handige tips en inspiratie gebracht. Precies waar ik naar op zoek was! Anne-Monique heeft echt verstand van haar vak. Heel erg bedankt!
  Priscilla Klink
  Eigenaresse Brasserie De Kaoie
 • Ik heb de workshop van Anne-Monique gevolgd, omdat ik door de bomen het bos niet meer zag met betrekking tot Social Media Marketing. Anne-Monique legt stap voor stap uit wat je kunt doen, en ook hoe je dit doet op Instagram. Ik heb haar hele workshop uitgewerkt en ben er nu mee aan de slag gegaan. Wat mij voorál duidelijk werd is dat ik, met alles wat ik geleerd heb, het gewoon moet DOEN. En warempel: ik ga het steeds leuker vinden! Dus ik zeg: DOEN die workshop!!
  Anita Staps
  Personal Coach, Herbalife
 • Zo groen als dat ik was begon ik aan de Instagram workshop van Anne-Monique. Dit was een top middag! Ik ben ontzettend blij met wat ik heb geleerd. In een paar uur tijd zeer nuttige informatie ontvangen. Heel duidelijk, Anne-Monique praat fijn :-), leuke sfeer, kortom: goed verzorgd pakket om de basis van Instagram te leren ontdekken. Ik ben sindsdien enthousiast geraakt om Instagram dagelijks te gebruiken voor onze B&B! Wanneer er een vervolgcursus komt ben ik er sowieso bij! :-)
  Linda Meijers
  Eigenaresse B&B Sere
 • Begin 2019 heeft “Mondragon” contact opgenomen met Anne-Monique. Gevonden via Facebook. Wat een leuke eerste ontmoeting was dat! Leuk, spontaan helder en duidelijk op alle fronten. Anne-Monique geeft duidelijk weer wat ze voor een horecabedrijf kan betekenen op het gebied van social media.

  We weten allemaal hoe belangrijk dit tegenwoordig is, maar ook snel dit bij horecabedrijven op een laag pitje gezet wordt. Tijdgebrek speelt hier dan zeker een rol in. Mondragon beseft dat de sociale media kanalen van groot belang zijn bij de ontwikkeling en start van een nieuw bedrijf en daarom hebben we de hulp en expertise ingeschakeld van I AM Social.

  En daar zijn we heel blij mee! Anne-Monique helpt en denkt met ons mee als het gaat om het schrijven van content, het posten van de juiste foto’s op Insta en Facebook en doet dit met regelmaat. Dus aarzel niet om contact te leggen met Anne-Monique als jij ook je horecabedrijf actief en met regelmaat wilt presenteren op social media! Wij zijn super tevreden! Dank!
  Nanda Willemse
  Hotelmanager, Hotel Mondragon
 • Wij als startende ondernemers hebben veel aan ons hoofd en als er dingen uit handen genomen kunnen worden is dat onwijs fijn. Anne-Monique doet dit voor ons: alles rondom social media, het maken en aanpassen van onze menukaarten het regelen van promotiemateriaal, niks is te gek voor haar. Ze denkt met je mee, is erg flexibel en past zich goed aan aan onze stijl. Onze samenwerking betekent er veel voor ons, ze houdt ons wakker en speelt in op onze wensen.
  Victor & Jenny
  Restaurant - Bar Viejee's
 • Oké, dan is het zover. Je bent voor jezelf begonnen op het strand. Een mooie strandtent, een vrolijke groep medewerkers. Strand Ruig moet gaan draaien! Via social media wil je een breder publiek aanspreken. Hmm dat is niet zo mijn ding... Welke hashtags gebruik je, letten op taalgebruik, wat is een pakkende tekst... Gelukkig ben ik via via bij Anne-Monique terecht gekomen.. We hadden gelijk een fijne klik. Ik hoef me geen zorgen te maken, zij pakt alles heel snel op. Inmiddels is er een superfijne samenwerking ontstaan. #geluksvogels
  Freek de Feijter
  Strand Ruig

Contact opnemen

• • •

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op.